Tuesday 30th of April 2024

Despre sistemul Isocell

In ce consta sistemul Isocell

Capacitate excelenta de izolare, material 100% natural si reciclabil, folosit inca din 1928.

Isocell este producătorul celulozei ca material de izolare. Celuloza oferă protecție ridicată la ardere, o protecție fonică ridicată, și este un material impermeabil (folosit de altfel și la producerea pantofilor). Izolația construcțiilor cu celuloză isocell duce la economii ale energiei de încălzire de până la 80%, față de izolațiile clasice.

Soluția Isocell de izolație oferă valoarea cea mai bună de izolație pe timpul iernii, precum și o rezistență ridicată la căldură pe timpul verii, de 5 ori mai bună decât polistirenul, și de 8 ori mai bună decât vata minerală!

Se poate folosi pe toate suprafețele, se aplică fără mai multe straturi și fără a necesita manipularea materialelor de izolație acolo unde se aplică. Se prelucrează rapid și nu necesită loc de depozitare. Este de asemenea un produs reciclabil, conține aditivi pur naturali (este impregnat cu săruri borice) și necesită o energie minimă la producere.Tehnicile de prelucrare includ: umplerea liberă, suflarea deschisă, cu furtunul, cu duze, cu lansetă și pulverizarea. Există o soluție pentru fiecare necesitate, în funcție de ceea ce se izolează și condițiile de la fața locului.

Izolarea între grinzi se face ușor și fără complicații prin umplere liberă, cea mai ușoară și ieftină metodă de a obține o izolație etanș la tavane și podele este suflarea directă (aplicare ideală pentru izolarea mansardelor), umplerea cavităților și izolația între căpriori se face prin suflarea cu furtunul sau cu duză, umplând toate spațiile goale cu densitatea dorită.