Friday 24th of June 2022

Avantajele sistemului Isocell

Avantajele izolatiei cu Isocell

Este important faptul că sistemul de izolație Isocell nu are rebuturi, umplerea se face fără rosturi, iar prelucrarea este rapidă și la dimensiunile dorite.

Materialul este rezistent la umiditate și are o capacitatea ridicată de absorbție. Isocell are capacitatea să absoarbă umezeala în fibră și în același timp să o elimine în timp. Poate fi aplicat și pe lemnul umed.

Deschis la Difuzie

Valoarea cea mai bună de
izolație pe timpul iernii

Rezistență ridicată la
căldură (decalaj de fază)

Protecție ridicată la ardere

Protecție fonică ridicată

Impermeabil

Avantaje importante pentru constructori: protecția ridicată la ardere, protecție fonica ridicată, impermeabil, deschis la difuzie, valoarea cea mai bună de izolație pe timpul iernii, rezistentă ridicată la căldură (decalaj de fază). Celuloză are un decalaj de fază de 5 ori mai bun decât polistirenul, și de 8 ori mai bun decât vata minerală.

Este un material de izolație pentru toate suprafețele, chiar și la diferite grosimi de izolație se folosește un singur material, care se aplică fără mai multe straturi. Nu este necesară manipularea materialelor de izolație acolo unde se aplică. Se prelucrează rapid și nu necesită loc de depozitare pe șantier.

Isocell este un produs reciclabil! Conține aditivi pur naturali și necesită o energie minimă la producere – de 33 ori mai puțină energie comparativ cu spuma poliuretanică, și de 8 ori mai puțină energie decât vată minerală.

Toate acestea la un pret comparabil cu vata minerala bazaltica!

Avantaje pentru arhitecti, pentru constructori si pentru mediul inconjurator.